HARI ANDA BAGAIMANA?

Thursday, November 11, 2010

dah kahwin!yeahh!!

ha....gambar org lain yg kahwin..bukan ak..kenape mereka terpilih untuk kujadikan entry ya?haha..kerana meraka adalah sejawat dengan ku ketika di SAMBEST...jawatan apa ya?ya..tentulah jawatan sbg pelajar....haha....tarikh wedding depa ceq tak ingt tp apepun semoga berbahagia hingga ke akhir ayat..meremang bulu roma tgk gmbr2 dorang nih kenapa?(kerna ku juga tak sabar nak kahwin..hik2..sila jgn menyampah...haha..)dorang ni umur 23 tahun je tau...kire next year ak leh kawin da....hahah...lala..ala omak..kawin kan aku...hihi...


kak piah and husband

...kak piah nih...die sgt lawa ok..mase skul dulu suke tgk muke die...for sure atas pelamin..mesti la lagi vogue...kan....takpela..pinjam jap title cik dv...

cun kan die...hihih

kak umi dan suami

ha...ini pun tetibe tak sangke ak dah kawinkire die ni mmg super senior ak la...die form tu..ak form 1....congratez kak umi...
tgk sekali pandang tak sangke ni die...hehe....seri pengantin bertepek2 kat muke..huishh...

tono dan isteri

ya hartono!!!ya..ni mmg name die..and ni paling ak gile tak sangke...ni la paling otai kat skul dulu..die ni member ak ya...haiss..papepun..semoge ko berbahagia ya...


ni pengantinnye..excited jumpe kengkawan..ingt..ko dah jadi laki org..hehe

kak che are and suami....

erm...sgt lawa dan cantik..die adelah ex ketua dorm ak mase f1..hihi..bile la adik dorm nak kwin plak ea...happily ever after kak che are..

baiklah..hari bahagia mereka berlangsung indah walau ku tak dpt hadir..ku tumpang gembira dan bahagia...semoga kekal ke akhir ayat..dpt anak2 yg chumil soleh dan solehah...wahh!!!!menerujakan sungguh ya...hehe...

sekian...

sleep asus~~

3 comments:

Bazz Rianne said...

*stiap thn mesti ade wakil razi..thn dpn wani plak..yay!

aq konfom nk dtg

nurhazdv said...

hahaha..aisey..kan ramai lagi kat razi...nape ak plak?

nurhazdv said...

hahaha..aisey..kan ramai lagi kat razi...nape ak plak?