HARI ANDA BAGAIMANA?

Sunday, February 20, 2011

cerita cinta...terima kasih cinta....teater dah..tak men dah wayang2 nih...

minggu yg sgt pendek..kerana byk aktiviti didalamnya....tajuk penting harus dibincang....teater..terima kasih cinta...a big applause....kelepek2...hehe...to my aunt gee a.k.a mak uteh..coz sponsor kami semua....
dan for me..its was 1st time berteater...dan alangkah gembira impian itu tercapai kerana dapat menonton kali pertamanya dgn tersayang....terima kasih mak uteh..tak terhingga...

baiklah...cerita tidak mahu panjang..risau dengan hari yang mendatang...so..mari kita sinopsiskan kisah cinta minggu ini...hehe...plot cite tak byk...ringkas dan pdat..

-amik die dan munzir di ktm kajang...
(lunch...asam pedas mak...erm..dan ketika ini..debaran ...hehe.apapun...terima kasih...akhirnya..kita tiada lagi rahsia dengna mereka...dikja kate..."kire gentlemen gak la kan abg faiz...."hee...bangge gak..even..amik tempoh mase lame nak discuss..leh tak kate mcm pra merisik?upss...)
-bersiap....
-bertolak ke istana budaya....
-ouh..kami lapar...off  to jalan semarak .mkn dulu..mengisi perut.....

teater bermula....apa yg sy nak komen...

sgt bangge menonton mereka live acting depan semua penonton...teater tak seperti movie bese...yg byk "cut2"mereka sgt pro....hehe...paling sy menarik..mereka yg menjadi back up dancer..and singer....boleh tak sy menjadi mereka sayang? pergh..of coz jawapan tidak boleh...eheh...takpelah...mari menari dalam hati...

-of coz bergambr...u guys can enjoy pic below..hehe..tak byk uplod..coz..kengkangan masa..lagi pun org dlm gmbr same je..gaye je nak lain2...hehe....
then...lapar la lagi....hehe..off to suzi corner..at ampang..and..psst..better tak yah gi sane ea....

baiklah..sekian saje coretan hujung minggu...haah...baru lepas menjelajah melaka dan uniSeLL....again..tanx to faiz and mun...and even berseronok..ku mampu menyiap thesis dalam kereta...haha...

8 pasangan..uda dan dara...masing2 dengan kisah cinta sendiri.....
menikmati hari indah..menyaksi 5 cerita cinta yang lain....
malam purnama melihat sang dara gembira dalam alunan tari nya...
sang teruna hanya menyaksi dikala hati tersenyum melihat bakal suri hidup nya....

sejurus selepas teater tamat..

bakal penghuni uma no 38??

si empat dara...

si empat teruna...


si lapan kami...





terima kasih cinta....terima kasih mak uteh....
sleep asus~

4 comments:

Anonymous said...

Salam, boleh tak nak tau teater ni berapa lama duration dia??

ZatulNdia said...

ohh sgt seronok...sgt jeles! wonder post2 kamu di fb juge smkin terbuke....bile lg? faiz da terus trg kt parent ko ke? n sgt awesome mempunyai parents n makcik2 yg sporting!!

nurhazDV said...

zatul : hehe..erm..lebih kurang mcm tu la..kire takdela nak wat ayat2 cover mcm selalu...haha...
yup...glad ade dorang...hehe..ko gi la tgk cite ngna zakwan...

anonymous :
erm.tak silap smpy 26 feb..bole confirm kat laman web istana budaya...and kaalu nak book tiket thru o9...ticket2u.com

Mak Uteh said...

Awwwwwww....lovely couples...I just love them all.....