HARI ANDA BAGAIMANA?

Wednesday, May 18, 2011

mimpi Remy lg best dari mimpi FL or cik Epal..

haha....kalau ikut kan nak but perbandingan..haruslah sgt best mimpi si remy ishak dari FL atau cik epal kan?hahaha..saje je nak perli..ya..dgn jelas maksud disini nak perli adik sy ..pemilik belog http://suriz-on-click.blogspot.com  

 dari google.....but obviously dari cik epal....tuk sape yg tak kenal la...kiri FL

hee...hari tu adik sy mimpi FL cik epal la bagai...haha..mungkin selalu bace belog dorang kot...ouh...kepada blogger..sape tak kenal FL or cik epal..sile bunuh diri...(ni statement dari hot top model a.k.a my kazen)..but for me...sape kenal..kenal la..sape tak kenal..takpe..tak berdosa pun...haha..mase tu cik dv serius tak kenal sape cik epal...but ..FL kenal la gak..coz some of my friends kat Uitm tuh sibuk wat gmbr FLwallpaper hp laptop dan sebagai nye...ok..cite disitu sahaje...nak cerite mimpi remy ishak nih...

siapa yg tak minat die nih??(except for the guys yg jeles la...normal la tukan..hehe..)..and i start fall in live with his acting dlm drama mandapat sambutan luar biasa..Nur Kasih...kalau nak kate fall in love dgn wajah beliau pun ok gak pe...tp kalau diberi peluang kawin ngan die...(ceh~ade niat..)haha..mebi cik dv terpakse tolak offer..hakhak..coz..obviously he was and actor and tak yah kire la berapa ramai actress yg die dah peluk ngan berahinya...haha..opps..maaf..maksud cik dv..dgn penuh perasaan menjiwai lakonan...(that the reason we all minat die kan...sgt best berlakon)....
cane tah leh mimpi..mungkin...petang tu layan movie Cun....tp half je..sbb ngantuk...?erk...yeke sbb ngantuk?sbb yg takleh cerite..tett..nnt kene saman...haha..lala...and kerana itu terbawak dlm mimpi.....ala..kalau sekadar mimpi die lalu buat ape kan...tp mimpi ni cik dv kawin ngan die..and mesra sgt..cam nur amina ngan adam dlm nur kasih...huahau...
and mebi esok..nur kasih the movie nak release kat pawagam kan...sbb tu terbawak dlm mimpi..(masih memikirkan yg kemungkinan tak dpt tgk cite tuh...huhu..)

so..nak cite kat sini..best la mimpi die..kalau dulu mase asyraf muslim bertunang..mak aih..beriban wanita menangis...melepas peluang...hehe..tp cik dv ok je..sbb tak minat die sgt...tp kalau remy ishak..mungkin akan join la komuniti yg menangis tuh....hahah....ok lah..tak ade pun..saje suke2 ctte2 sal mimpi kan..

and pagi td.on call ngan MFSJ..ckp kat die..."semalam sy mimpi remy ishak...hehe...muke die tp perwatakan die lebih care awk layan sy...hehe..boleh tak mcm tu?"
haha...die jwb
"mane boleh..."
haha.logically of coz die cemburu....hehe...no la syg..just mmpi je...bukan dpt kawin betol pun ngah die...haha...



ni vid clip alyah ngan remy...love u remy

ok lah..actually ngah bengang ngan wimax nih..so..pada sesiapa nak internet connection..better amik maxis ke celcom ke kan...and now tgh pikir care nak terminate wimax yg suke makan duit...hahah...

sleep asus~

4 comments:

cik siti said...

kuang asam lu!!

Cik NurulZaty said...

ala..mmpi je ke akak?

zaty pnah jumpa remy btol2 tau

http://entityzealyz.blogspot.com/2009/12/la-remy-ishak.html

nurhazDV said...

hahaha..tak aci..dah pernah tgk..kalau ade peluang..mmg akak tak lepas...hehe

nurhazDV said...

hahaha..tak aci..dah pernah tgk..kalau ade peluang..mmg akak tak lepas...hehe