HARI ANDA BAGAIMANA?

Monday, October 10, 2011

perasaan bergelora ...9..10...11....

hey guys! assalammualaikum!kabare?dgn penuh gigih...nak update gak malam ini..hehe..enggak mahu di biarkan kosong terbengkalai even baru beberapa hari tak update...hee..so...

malas nk cerite ikut kronologi kan...sbb tak bape nak ingat....
pagi td kat office....

Pian : Wani..semalam tarikh best kan...9.10.11 ....

fikir...haah la kan..tekad nak buat entry..sbb semalam ade sesuatu yg best!hik2....then pada munira..i promise u nak letak u pun ade 'sesuatu' yg best kan berlaku that date kan?hehe....u simpan cerite sambil mkn pisang goreng k??hee..

ok..done..lest story about us!yeay..mesti la..dah perasaan bergelora...mesti la kisah dgn buah hati....ok!ku fikirkan die mahu datang lagi 2 weeks...(for my konvo) tetibe...die dtg pg smalam...huarggh..dgn ligat otak nak cakap ape kat bapak ku ini...dating on sunday?jarang sekali berlaku..with mom...senang je..hehe..tq maks!hee...so...pi la shah alam...dating la kami..ish2...hee.

 bukit raja waiting for movie time..

 tp tu la..smlm mcm lain sket la..mebi perasaan yg lain sbb dah lame gilerr tak dating mcm tuh..berdue and sekali sekala...hehe..yg penting..kiteorg baru tgk johnny english reborn...mmg!ketinggalan...haha..nak wat camno....





ok...double date gak ngan my sis...hehe...pergi speedmart..pergi avon..waah....mmg terbang melayang my money...tahan2 je la nafsu kan..heheh....nafsu shopping i mean..hehe...

 ni ape kes??tah...den tak mo jawab...hahah..

so..ape lagi mahu cerite...jom kite tidur la...cite ngedate smpy situ je..haha.....ape mahu beritahu lagi ...tq syg..coz...pergi balik batu pahat shah alam semata-mata kerana saya...(die buat cerita..nak bg surat kat member...jumpe cik dv sampingan je..)haha...terime je la alasan die kan..hehe...

ok..selamat malam...

 haa..terlupe plak..sy ade helmet baru!!hehe..yeay!tak yah pinjam helmet org len lagi...hehe..cute kan?

sleep asus~

4 comments:

Kartika khalit said...

HAHA funny :D

Ct Nur Hazirah said...

untung r double date..kite ni terlantar sakit:(

♥tiehanurfatiha♥◕ ‿‿ ◕♥ said...

pinjam helmet! aha!

p/s: faiz tu mmg! sweet! syg sgt die kat kamoo! bertuah! smoga berkekalan!

p/s 1: miss hanging out with u guys!

Cik Suriz said...

merajuk sebab tak teman shopping!!! huh