HARI ANDA BAGAIMANA?

Thursday, May 3, 2012

Aku kate battleship lg best dari avengers

woho!!hye....update tuk yg terlewatkan....ehehe....siapa tak serbu movie after this two movie kelaur kat pawagam mesia??katekan anda ya!ahah...
ok..

ahad lepas..gigih dari batu pahat mfsj dtg..dengan bertiketkan online degan senang hati kami pergi menengok wayang....The Avengers...and that time...cik dv tak tgk lagi Battleship..and mfsj da tgk..that time rase mcm....rase cam tak tgk la kot battleship nih.....ok...

The Avengers was awesome!!and so funny..ahaha....

itu die  mmg selalu akan begini la...ehehehe..sorang pegang air..sorang pegang popcorn...ahaha...

ok..date hari tu sangat singkat...sbb movie dekat uma tu je..aeon cheras selatan....so..harusla balik before magrib kan....makan pun tak..sbb be4 pergi movie..dah mkan nasi ayam yg ditapaukan oleh mak Mfsj...ehe...


ouh..dapat juga rase mcflurry horlick tuh...

tamat hari tu..nak cerita yg battleship lagi awesome..for me la....thousand time i cried...aha..ok..tak nak tipu sgt...starg dari klimak(tak tau la mnepart klimaks)tp yg tgh2 cite tu la....teresak2 nangis....hero plak hemsem...ahaha..and sadis sbb tak dpt amik pic ngan poster..mungkin die dah tanggal kot...yela..battleship keluar 12 april kan.....

and..pergi tgk 1 may with dekja..my sis..bertiketkan online juga..sungguh mudah...ahaha.....


rase macam pelik duduk kt sit single...aha..selama ni duk kat twinseat a.k.a couple sit...aahah...



and lunch kt pizza san fransisco...1 may..sume tempat sgt ramai kan....and i got this for my lunch....taraa!!


chicken chop!!


orite.....sekian sahaja cerita...balik je merempit dengan deja..dengan saki baki perasaan sedih menangis tgk battleship....nak tgk pose paling huduh abad ini?hahaha.....





































hak2....


sleep asus~




2 comments:

Cik Suriz said...

avengers lagi best ahh.. tp kite tak tengok lg battleship.. huuuu sian kte

nurhazDV said...

xpe..suruh abg long download..kak long nak tgk lagi battleship