HARI ANDA BAGAIMANA?

Thursday, December 6, 2012

in cerita pre dinner MBsB 2012

hey..ahaha..dinner kali ni tak bape nak eksaited sgt mebi theme tak bape nak best sgt..theme bese2 je...stars and glammor..sumting like that la..aha....kalau dulu skrg ni or 2 minggu sebulan even sebulan...dah mule cari sume...and this year...mari bace cerita aku...huaaaaa.....

haa...cerita yg sgt best....baju ak tak de lagi..dgn erti kate betul..belom smpy lagi kt tgn ak..lusa ni ak nak pakai....haa..pg td..baik punye die kol ak kte ade masalah flight....act at 1st ak tak pasan pun bende ni order kat obesi sane...lepah tuh baru tau order kemain jauh..so..dalam 2 weeks..dah lebih pun ni ..tak smpai lagi..dengan hijab pun ak takde lagi..cane?nak cancel..memacam la alasan...huhu.....so...tunggu je la sabtu ni ade tak...kalau ad baju tu..ak pkai..kite tunggu cite selepas dinner..hehehe....budak2 office pun suam kuku je tak bape nak eksaited..mebi ade new sistem office ak ni...so kurang sikit tumpuan dekat dinner..ape pehal pun harap lucky draw punye hadiah meletop...tp tak tau la lucky ke tak..hik2.....


so...kepada kawan2..enjoy ur dinner..ehehe.....

pendek sgt plak entry kali ni..nak cite baju tak smpy lagi senarnye



sleep asus~

1 comment: