HARI ANDA BAGAIMANA?

Thursday, April 18, 2013

gi ngoji....heheh...

hye semua org...apa khabar semua org...ahaha...

trending...kat fb..twitter..ahah..you tube! haha..mcm gangnam...harlem shake..tp ak tak rase sgt harlem tuh..eheh...tp gangnak rase gak la..cume ak tak rase nak ikt sbb die menggunakan segala tubuh badan..ahah..and latest gwiyomi...haha..yg ak tau..adik ak post video pasal org2 skrg amik gmbr mcm2 rupa..then ak tanya bella...die tnjuk video gwiyomi korea tu..malam ak balik keje..adik ak tnjuk yg melayu punye buat...lastly..kiteorg plak yg rakam sendiri...

ahah..so..kali ni..saje je la post kat sini..lagi pun takde sape sgt ha nak usha blog wa kan..eheh...tp tak la secomel mane..kalau ade yg meluat tu sila kan..ni pun saje boring2 kan...senaman tuk jadi cute depan laki nnt pun boleh..haha...

video
so...guess brapa lama ak uplod? haha...tak kisah la..eheh...

well..masing2 ade cara tersendiri menghadapi trending dunia sosial di alam maya ni...eheh...kalau rase nk ikut....ikut la kan...

btw...
kite tgk yg versi islamic punye k...

ok..sekian...

salam esok hari jumaat..ehehe...


jgn nightmare plak tgk video ni...hehe..


sleep acer

No comments: