HARI ANDA BAGAIMANA?

Friday, December 31, 2010

refleksi 2010....overall for a year..terus vogue NDV!

the best in 2010 ...tett..tett..tett..

CLOSING ENTRY FOR 2010 
(kalau akauntan kene wat closing akaun..sy wat closing entry la)

assalammualaikum...helow guys..hehe..hey bloggers sume yg sudi menjengah sebentar...muharram lepas kita melalui satu tahun baru lagi dlm kalendar islam...dan kali ni adalah giliran kalendar cina menyambut tahun baru...dan secara lumrah..tahun baru ini yg sering di raikan..tidak mengapa...sy dsini mahu ringkas kan setahun sy sebagai nur hazwani di usia 22 tahun..(ouh mak..tahun depan ku sudah 23..makin tue maa.)byk yg berlaku..suka duka...ketawa berdekah..menangis teresak2...semua ada...

lets begin with story in my life at JANUARY
find someone who is willing to entertain me..was very memorable..tp ia mula dengan snyap..tanpa siapa mengetahui..apa lagi di laman sosial..kami meniti hari indah bersama mulai saat itu...


my FEBRUARY...berjalan dengan gembira..melalui hari2 happy bersama keluarga dan si dia...semester baru ini memberi kelainan dari semester yang lain..belajar berbgai perkara dlm meniti kedewasaan dan kematangan..terima kasih kerana menemani sy...oucchh..ini bukan sinopsis cinta..tp ini yg byk berlaku di bulan 2..
 ni gmbr pertama kami berdua..haha..di ani sup utara..sekseyen 7 shah alam...

and my birthday month..MAC..ini la masa sy mula berblogging semula..dan sejak itu sy mula mencatat balik hari2 sy di dlm blog ini..well..tahniah atas kelahiran anda wilayahimaginasi...love u lots..hehe..ini juga adalah dorongan pihak tebabit...hehe...

my 1st enrty in wilayahimaginasi...hehe


and APRIL..his birthday month...hehe..and dlm bulan ni la..die mula mendedah kan hubungan istimewa kami berdua..maksud sy dedah di fb la..yg letak in relationship tuh..till now..we happy together even kekadang gaduh2..bese la..air laut pun pasang surut..sedang kan lidah lagi tergigit..hehe...


in MAY..nuting much happen..cuti sem dah mule time nih..berjalan bersama keluarga di jom heboh..ouh ya..juga 1st time ikut dia melayan hobi nye..iaitu grafitty..kat sg klang..haha..yg selalu ak tgk org lukis2..skrg ak turun sendiri dan lihat writer ni boom kat wall..hehe..sgt talented ok..hehe..(ni puji bukan sbb bf ak writer..mmg memuji betol2..hehe)kaka..

 ku dgn kawan2 di bustop fak bisnes...ehehe..miss guys..

JUNE...well..cuti sem selalu duk uma je la..hehe..duit tarak..and semasa ini byk menanggung rindu..hehe..


lets continue to JULY..nmpaknye mcm entry ni dah melebihi  format sinopsis..haha..my last sem in degree...1st time main ice skating..and sgt best sbb ni la wish..antara wish nak men ice skate ngan bf...and terlaksana...and ini juga sy berjumpa dgn asmahan..my fren yg selalu share masalah dari jauh..dan akhirnye kami bertemu....kit jumpe lagi nanti.ya..hehe..

 ni raseye pic 1st time dtg ice skate...pastu ade la bberapa kali..sbb murah kan time tuh..pastu tak dah..sbb tak mmpu sgt..maklum la..ni mainan org kaya...hehe

 hehe..c u again ke my dear...


4th month before 2010 end...in AUGUST..byk meluang masa bersama rakan2..pegi iftar isba..kesana ke mari dengan kawan2 sekelas..maklum la..ini hari2 terakhir kami belajar bersama2..mesti menyulam kenangan indah kan...hmm..miss u ols guys..huhu..my suci slassmate..terboiikkk!


SEPTEMBER..tiada berita yang menyedihkan apabila mendapat berita kawan dan teman seperjuangan di jemput Ilahi...athsma membuat die pergi dari kehidupan kami...dikala ramai sedang seronok menyambut syawal..arwah pergi ..al fatihah buat beliau..


dan OKTOBER..bulan ke-10...exam mode dah bermula..sedaya upaya menumpu sepenuh perhatian...tp masih melakukan aktiviti bersama teman2..dinner terakhir kami di pra graduasi..mkn mlm menyulam sejuta memori...vogue2 belaka meniru artis2 ya...
ouh..bawah ni rasenye mase department week...hehe...




dan NOVEMBER..cuti em yg sebentar dan memula kan prkatikal di MARA sehingga hari ini...well dibulan ini juga ank buah pertama dilahirkan..tahniah pada kawan2 ku...hehe.

dan bulan ini..DISEMBER..di hari akhir ak menaip..bersama keluarga masa terluang dihabiskan....ouh ya..di bulan ini juga ak bertemu dengan seseorang yg ak hanya berhubng di alam maya..alam sms atau mms..hehe..tanx ami..next year jumpe lagi...hehe....

baiklah...semoga tahun anda baik ya..
dan semoga tahun baru ini sempat menunaikan azam yg masih belum tertunai atau pun menunaikan azam baru yg disenaraikan.....alhamdulillah...tahun ini byk warna warni..menceria kehidupan ku..meski kekadang ada tompok2 gelap kelam yg dtg singgah malara hati..


selamat tinggal tahun 2010..dan welcom year 2011..hope tahun ku ke 23 didunia ini memberi pelbagai cerita...



6 comments:

k_Own said...

kak ! byk gk kenangan tuh kan ? mesti akak perah gle otak akan nk ingat smue2 kenangan 2010 kan ? bgus kak nih. hehehe...

Happy new year kak wanie...

cik DV said...

hehe..sememangnye sgt byk kan..hehe..ala..ape susah..kite tgk je ape kite taip tuk sepanjang tahun nih kan...haha...sinopsis an jer.....hehhe...

selamat thaun baru k-own..hehe..tanx visit mine..

Syauqah Mujahidah said...

gambo pgn..?

cik DV said...

haha..kat fb la...

Anonymous said...

Hey, I am checking this blog using the phone and this appears to be kind of odd. Thought you'd wish to know. This is a great write-up nevertheless, did not mess that up.

- David

Anonymous said...

I do not even know with incredibly blog greatly that warned me. Thank you “Success is walking from failure to failure with no loss of enthusiasm.” - Winston Churchill