HARI ANDA BAGAIMANA?

Saturday, June 26, 2010

kerek ea?


hehe..huy my lovely readers...hehe..hye my bloggers fren..hehe..h r u?
hehe...
erm..orite...nak story sikit sal kerek ni la..hehe...kerek tau tak pe maknenye?
rasenye yg cam otai2..samseng2..upss..tau la bende nih..kerek mcm poyo+sombong+perasan+rase nyampah..hehe..aiya..tak baik ade perasaan ini maa..
takpe2..saje2 wat cerite..kekadang manusia nih kene lepaskan ape yg die rase tak puas hati..maklum la..tiada sape yg perfect!ok..semalam ak bersama beradik ak..gi kajang..urus kan la nak masuk sme baru ni kan...kajang mean town kajang la..hee..


ok2..dah nak lunch...beradik ak merengek nak k*c plak..ok la..ikut aje la..mase tu baru lepas balik dari avon..beradik ak nak perfume la bagai..ikut aje..kang merajuk..huahua...
so..erm..cm sunyi la k*c tuh..terus la beratur...pikir ape nak mkan+jimat...sesambil tu ade la beberapa orang manusia kat depan ak nak order kan...bese la..org order..tak kan nak menari...kaunte time tu sesatunye la..mebi nak solat jumaat kan..so tak ramai org...
pergghh..Click Me~

ceritenye...yg minah kaunter kat k*c ni kerek benar...masam takde senyum..sore nak kasar...helow cik kak..awk knene service pelanggan tau..bukan laki ko suke2 hati nak kasar2...plizzla..mebi org tu ngah tak tau nak mkn pe..tunggu je la die pikir jap..tah2 org tuh baru la 1st time masuk k*c..okla..bersangka baik ok..awk dtg bulan ea?upsss..pastu tensen sebb awk je kene jage kaunter...takpe2..tp i tetap tak suke..pliz be profesional ok...hehe...
kami beradik mmg nak bg die rase gelabah..(jahat tak)lantas ak menghapal ape ak nak order...

annnddd..wee go..!

dalam nada 120km seminit..ak terus bg order..

di**er Plat* satu
jOm J**a* satu
c**z* w*d*** satu
m****D po**t* satu yang kecil ea..
ari nak mirin da ngan revive tu ...
maaf sy tak nak ulang..bape ringgit sile cepat sikit...

ha..baru teragak nak key dlm skrin tuh..tau pun...haa..len kali biar same adil layan pelanggan tuh..nasib la ak baik..ak ulang balik..hahaha...
sorry ea..terpkase bintang kan bebrapa hurup atas sbb menutup aib...hik2~
hehe...ko kerek..ak pun leh kerek ngan ko..haha..Click Me~

cite sal kerek nih..tingat sal seorang nurse mase ak menjage seorang...di sebuah hospital...
ok la..act ak tak pernah masuk hospital jage orang sakit..bermalam apetah lagi kan..so..diminta tolong la untk menjage....
ok..memule gerun gak..sbb boleh ke tiada hubungan keluarge menjage dia?
mase ak dfter diri kat guard..depa kate ok je..ok la..tak ckp pape pun..ak kate sepupu..(terpakse..tak kan nak ckp gf kan)hehe...so..die kasi je..

nak cite hal kerek nye..
mase subuh lepas bangun..ade nurse tanye ak sape ngan pesakit?
sepupu..then..

mane leh sepupu jage..hanya isteri,adik beradik atau mak je yg leh..

helow!!!Click Me~semalam ak ok je..bukan ak tidur sekatil pun..ok la..ak paham prosedur hospital kot..tp takyah la nak konon2 berlagak..ckp pun tak pandang ak kan..bajet konon dah jadik nurse lame la..pakar segalanye..kerek tol..haahha...

ok la..tak nak cite panjang sangat dah..mungkin akan bersawang blog ku buat beberapa hari..namun insya Allah after my comeback..blog ni akan penuh dgn cerite hebat..yeah!!!

gudbye bloggers..hehe..Click Me~

sleep asus~`





2 comments:

AiN Z said...

cheezy wedges 1, extra cheese 2.. wahh.. sabar je lah ye..

Syauqah Mujahidah said...

weh..betul ke ko wat mcm tu kat kakak kfc tuh..? huhu..ape reaksi die..? berjaya tak die key in data ko..? haha