HARI ANDA BAGAIMANA?

Wednesday, July 20, 2011

sila tanya hati..dan jawab soalan ini....

hey semua...apa khabar?wah..lame nih..mmg lame...jemari yg runcing ini kelihatan lemah dah nak menaip..haha..ok...this is one of things yg berlegar dalam otak..kerana apa soalan ini berlegar?tade ape...just thinking about it...so..terus taip.....haha..jap .mood: lapar...~haha..sorry..ok....

sebelum ape2...kalau rase nak jawab soalan ini..atau nak pilih antara situasi di bawah ini..leh la tinggalkan komen....nak juga tahu pandangan korang kan...hehe....

sebenarnnye ni mungkin soalan mengenai bakal teman hidup kamu nanti..sama ade lelaki atau perempuan...ha...

ok...misal kate la..kamu borak2...ala..ttg mase depan...bual2 kosong la...lepak2..hehe...ade la keluar ttg suatu situation...kalau teman hidup kamu menjawab soalan ini...apakah yg kamu expect jawapan dari die??

hee..senarnye...situasi lebih pada perempuan bertanya pd bf/tunang/mane2 status korang la.. (sorry..)

soalan : awak....(terpulang la panggilan korang sume..hii.) kalau la ade org pinang sy...cane ea?

ok...mungkin ade berbagai jawapan...tp sy nak timbul kan 2 pilihan jawapan ini....

jawapan 1 :
tak boleh!(ceh..gile tegas jawpaan nih...)awk sy punye...sy nak awk..so...tunggu sy pinang awk ea...sy akn usehe kite bersama k.. (ha..gile sungguh gigih untuk mase depan..)

jawapan 2 :
erm...kalau lelaki tu lebih baik untuk awak..tak pelah..yg penting..awk bahagia.... (erm...manisnya hai si dia...)



so!!korang semua..korang expect mane satu jawapan....and ape rekasi kalo bf korang jawab cam jawapan 1 or jawap yg jawapan 2  tuh? ape alasan atau explanation yg sepatutnye korang dpt tuk jawapan tu sume...ceh..cam jawapan spm plak..nak main point pastu elaboration kan...hahah....tela..baru dpt markah lebey...hehe....
bile kite tgk kedua jawapan ni...macam2 rase kan....rase cam sweet...tp mane senarnye pilihan jawapan kite...kan?so...maaf la..entry ini ade soalan..tak de kesimpulan la maksudnye..hee...

ok lah...sehingga entry seterusnya...miss me?cik dv yg gojes??haha..sgt perasan..mesti nak ade ayat2 cani dlm post..baru la talking to myself...SS org kate..hee....

sleep asus~

have a nice thursday....

6 comments:

Kartika khalit said...

saya budak sekolah :) kecik lagi .saya hanya boleh bagi pilihan .tapi tak boleh nak explain .HAHAHAH! *gedik .. numbue SATU :D

nurhazDV said...

haha...mmg gedik...hehe... i loike ur ans...hee

EYRA_Rara said...

msti r num 1..punyela bersyg2 tp nak tunang ngn org laen..tp klu da xde jodoh xleh nk pk sweet jugak..mybe yg pinang tu lg baik..nak wat cenggana?

Cik NurulZaty said...

saya xde kekasih lah nak tnya..haha ~

tpi kan.. soalan camtu rasanya.kalo tnya..mmg kaum adam akan rsa tcabar jugak nk jwb..

kdg2 jwpan dorang nk jaga hati si wanita jugak kn~ :)

EYRA_Rara said...

nom 1

nurhazDV said...

hahaha..hebat2..clap2....