HARI ANDA BAGAIMANA?

Thursday, April 21, 2011

lepas2....terima kasih warga MARA

venue ditaip : pusat komersial seksyen 7 shah alam...
selepas seminggu meninggalkan kerjaya sementara....
sekrang baru ade masa dan rasa nak menaip....so...terima kasih kerana ingin terus membaca...hihh....

"jom mkn kat bufe la..."...
"teman akak jap.."

standard dialog kat tempat praktikal ak dulu...haha...hari ni genap seminggu...sian dorang sunyi ak takde kan...haha..takpelah..senyap sikit office tuh..takde memekak dengar suare ak...takde la puan K nak menjeling2 lagi kan...haha..apap pun..satu je nak cakap...telah merindu kamu semua sejak saat kad di touch di pintu depan kaunter..hikhik.....

tak perlu terlalu kesedihan sengat..ada mase kite berjumpa..di sini ingin menerbitkan sedikit penghargaan kepada semua yg membantu mengajar secara langsung atau tidak langsung..terima kasih kerana memberi peluang untuk melengkapkan pengajian ijazah ak...hehe...

dari unit sisten pungutan agensi luar...SPAL...selama 3 bulan ak melepak2..haha...beraih ke unit bil pelajar pula..dan riwayat praktikal abis disitu..hee..

tanx to kak lia....yg selalu mendengar cerita lagenda..dongeng2...berulas cerita tentang program2 tv semalam..hehe...kak nor..hehe...berbudi besar menunjuk ape yg salah...kak intan..sering memberi suara2 teriak dalam office...hehe...kak isma...mesti terbayang2 kan kite tunggu kat bus stop tuh..haha...abg2 semua....abg regar yg sering memberi wang kepada kami untuk membeli santapan ringan...ringan ke kak isma?hehe..dpt ke pisang goreng manis tuh?heee...erm..adn kak linda..tak sempat nak berjumpe..kak yan..ade org lain ke yg kak yan nak lempang sampai bisu?hehehehe...ok2...semua itu menjadi kenangan...eh..to kak norli..tanx kerna bagi hadiah...nanti raya kite pakai...hehe...

selepas semua ini..ia menjadi satu kenangan dalam lipatan memori..mungkin ade di masa hadapan kita terlupe salah satunye...tp tu tak penting..yg penting..kite pernah menjalin suatu hubungan istimewa lebih dari ikatan seorang kawan pada kawan...ia lebih kepada ikatan adik beradik...
terima kasih kerana sudi melayan kite yg banyak songeh.....huahuahu tah pape...ckp nak jerit2..menyanyi2 tanpa tujuan...hee....

nanti ada masa kite singgah di sana..hehe...







salam sayang dari kite....selamat bekerja....and tanx so much pada kak lia coz mengsudikan diri menjadi photographer saya...

sleep asus~

2 comments:

Anonymous said...

I MISS U TOOO...... HUWAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.... haha.. tq letak gmbr akk yg sgt "cantek" tu. hehe

Anonymous said...

;-)