HARI ANDA BAGAIMANA?

Thursday, July 7, 2011

Bila cerite transformer keluar..semua serbu pawagam..pastu kecoh kt fb bgi ckp dah tgk....

hahaha..cik dv pun salah seorang la...haha..well...tanx a lord of the ring for my sis...dekna..coz sudi belanje kak long yg jobless nih...haha....

sume org pun tahu cerite itu sgt gempaq and best gle...so...pada yg tak ikut sequel dari yg 1st tuh...mebi rugi sket kot...so..kalau tgk dgn fan transformers ni rase cam best la berborak sal nih kan...haha...tp takpelah..tanx again...haha..bf cik dv dah tgk ngan kengkawan die...*merajuk...haha...tp its ok for me..sumtimes we shud give himspace for enjoy wif his friend rite...im not the permaisuri kawal...haha..but..promise me kite tgk together?ok!!orite..love u..haha...

too many in my mind rite now..but tak leh nak taip..becoz tak tahu nak cerite mane dulu...so..just keep it in my kepala otak...haha....btw..tahniah juga pada dekan coz lulus jpj test for driving license...haha.....sungguh bagus sekali....kerana byk halangan die dan kami semua sebelum die lulus jpj..siap bawak jalan 1 2 3 tuk memorize for the test....haha...cm nak exam final la...kene revise...haha.....

ok la..sakit perut la...hehe....sudah2 disini sahaja la dulu k....

 due empat enam.....masuk lagi sorang yg amik pic ni...8 org..kami autobots...haha....

 siapa yg tak nak tgkp pic ngan dak laki nih..will be attractive guy one day..skrg pun dah jadi...kakak pun model...harus la ramai peminat...ehe


 aha!!terima kasih adik munzir...

psst..hot n roll kat kjg lagi sedap dan marvellouse...

sleep asus~

3 comments:

EYRA_Rara said...

queen control sudaa. xpyhla permaisuri terkwl gilaaa!

EYRA_Rara said...

queen control sudaa. xpyhla permaisuri terkwl gilaaa!

nurhazDV said...

biar la..sy org melayu...haha