HARI ANDA BAGAIMANA?

Sunday, July 3, 2011

"GA Muslimah's Hour : Ole-ole dari oversea ^^ "

hahaha..sekali lagi join..hik2...takde keje...mane la tau nasib kan..dpt la ole2 dari korea....heheh....

"GA Muslimah's Hour : Ole-ole dari oversea ^^ "

baiklah...kalau nak join or nak tgk  terma dan syarat..leh click kat caption bawah pic atas nih..kk..dengan itu..sy meletak gmbr bawah ini sbgi gambar pilihan...tu pun selepas amik mase lame gak la untuk memilih...hehe...

Luxembourg Garden Paris, France

so..sedikit tentang gambar percutian ini : 

Di ambil semasa saya bercuti ke Paris selama 2 minggu tahun 2009...itu adalah kali pertama saya ke luar negara..dan sangat berterima kasih pada yg sudi membawa sy ke sana...org kate..Paris is the one dream place for woman..ya..mungkin betul...hee..so...garden ini adalah garden terbesar sekali dekat Paris...ketika ini..Summer dan waktu petang tak silap...we brought roti panajng tuh...aisey..tak ingt plak name die..and air kotak...hehe..mase ni pergi ber3 je...sorang yg amik gmbr nih...gojes gurl dlm pic nih kahirun adila..and satu lagi tentu la sy...so...ini adalah vacation yg sgt indah dan menarik...hehe..so..hope one day akan dtg sini lagi..hehe....

kisah benar tetapi tersembunyi tentang vacation ini:
ini adalah my 20th befday present from my ex...he bring me to meet his family at Paris...ya..my Ex..so..org kate dah tiada jodoh..apa pun..thanx for this present never forget till my last breath....hehehe..so..mungkin sedikit touching gak la nak masuk GA org ni kan...so..pada yg rase nak dtg Paris...i recommend this place...enjoy ur holiday.....

ok...pemilik GA ini dari belog ini....

http://muslimahhour.blogspot.com/

sekian...kepada siapa yg nak share sal percutian anda.....sile la join

tamat pada 5 july 2011

sleep asus~

2 comments:

Cik NurulZaty said...

wow...

ex akak orang pariss ka??
bestnyee..

a.s.m.a said...

thanks join..tringin gak satu hari nak g sana ^^