HARI ANDA BAGAIMANA?

Friday, September 14, 2012

masih menjamu perut sempena syawal..

salam friday guys!!assalammualaikum.....

fuh..akhirnye..jumaat jugak..kepada semua yg bekerja..hari jumaat adalah yg paling dinanti kan kerana esoknye cuti...hauhua...tak perlu bebel panjang..entry kali ni untuk cerita sikit open house yg cik dv attend smlm....well..kerana gmbr ckup utk membuat entry..maka terjadi la entry ini...ahah..entry without picture mcm makan nasi kosong je..ahaha....boleh kan la perumpaan seperti itu...

mula kan dgn gmbr the best...ahaha....ni la kot yg the best...even mcm tak tersusun..tp semua ada and tak blur...ehehe...

the processing team...=) ade sorang due takde....hehe..

sorry la abg din tercover plak muke...ahaha...

mama hot...and anak dara paling hot kat processing..ahaha..kak yati and munira musa...ahaa...idk why gmbr ni tak leh rotate tegak..ahaha...dorang jadi makin hot bile masing2 pki sedondon...ahaha....ha..ade one guy yg mmg hot forever..tujuan letak gmbr adalah untuk memperkenal kan..lantas mempromote beliau didalam blog cik dv..atas permintaan beliau juga..ahaha....


siapa rasa nak berkenalan..sila la hubungi saya...hehe..ouh..his name..EL...elyas...ahah...abaikan wanita kat belakang tuh

ni bersama hot mama...ahaha...perut tak nmpk lagi...tunggu dah nmpk..for sure lagi hot..ahaha


hehe....gmbr kat office..memasing duk lepaking sbb boss takde 2 hari...kih2....ok2...kite letak lagi gmbr lagi skit ok...before that..makanan2 kant sane sgt gud2..konyang mcm tak tau nak ckp ape...and ..terima kasih kepada pihat penganjur yg menjemput...ahaah...haah kan..tak sebut lagi siapa kah penganjur nya..takpela..kite mention last sekali ok

 kak rus & Kak ina
 dari kiri : kak ina,yaya,zila,kak yus
dari kanan : munira,el,kak yati,kak yus..

gmbr makanan tak bape nak ade sbb masing2 lapar nak mkn...and yg atas ni sume pic after makanan sudah kehabisan masuk perut...ehehe..ok...ni another gmbr for our team..tp little bit blur plak...

haha...xpela kan...boleh gak la nmpk wajah2 mereka ini...munira..baru pasan ko tutup muke el..ahaha...ok another guy yg berdiri kat belakang was mr.kwek and en.hazizi...ehehe...

salah seorang driver pada hari itu..eheeh..berhemah kan kau bawak..smpy seat belt pun lupe nak pkai...ahahahaha


di luar restoran nelaya,titiwangsa kuala lumpur


ya..ini dia..jemputan dari nilai harta..one of the valuers...btw..tanx zila as wakil sbb rapat2 ngan depa nih..ahaah..tahun depan makan lagi...ehehe...


ok la...sleep asus..

have a great wekend guys...

1 comment:

Mrs Suriz said...

kak munirah boleh cuba pakai marykayyy