HARI ANDA BAGAIMANA?

Sunday, August 21, 2011

telah mengandung!!yeay....

hey...
hehe..telah mengandung..tahniah2....haha
lately ..byk org terdekat ak telah mengandung..ya..perut mereka mempunyai anak..bakal muslim yg soleh dan solehah...haha..insya Allah...



  • junior yg kawin beberapa bulan  lepas..telah mengandung setelah pulang dr umrah...
  • classmate uitm diklasifikan telah mengandung lagi setelah mengalami keguguran tahun lepas..(tak sure plak date...hii..yg penting mengandung
  • kakak kat MARA yg baru kawin ari tu pun sudah siap masuk kuar hospital because of alahan kerana mengandung....
  • haaaa..ni ha..kak Lia...hihi...disahkan mengandung dan memberitakan pada gue die mengandung  sudah2 bulan...hahaha..best2..welcoming in advance adik farish...hehe..
and....

  • my officemate...wife die juga sah2....mengandung anak sulung mereka setelah 2 tahun mendiri kan rumah tangge....excited die tunjuk gmbr bayi yg masih belum lagi sempurna sifat nye pada gue hari tu...


so...tahniah pada semua...saje nak wat gratitude kat entry kali nih...hehe..raenye byk due deliver pada march tahun depan..kih2..that my birthday month tu!!haha....harus bayi2 itu sgt kacak2..cantik2..dan chumil2 skali ...hehe

and tak lupe pada yg baru deliver baby...rmaai gak..kakak2 kat MARA tuh..kak fara..kak eikin...kak anis ...and sume la..and kak arina..bakal kakak ipar tak jadi gue...haha...meet me nnti k harith irfan..aceceh...hahaha...ok la... Click Me~

selamat berterawikh...semoga kita berjumpe malam itu....

sleep asus~

1 comment:

Cik NurulZaty said...

akk bila plak nk kawen n ngndung ni? heee