HARI ANDA BAGAIMANA?

Sunday, September 4, 2011

aidilfitri tahun demi tahun.....

haa...hai semuaa!!nak ceciter hari raya.....tp ni kisah2 raya dari tahun2 lepas....heheh....well2....umur makin meningkat...perubahan hidup byk berlaku..bukan pada kita sahaja..pada semua org......

ada yang sudah bertukar status dari bujang pada yg dah kahwin.....tahun lepas sorang je ha..tahun ni ..ade bini ..ade laki...hii (part ni..cik dv still the same...single and available...)wahh.....

ada yang baru dpt anak..sama ada yg sulung atau baby baru.....kalau cik dv..dpt anak buah la kan....lain dr tahun lepas takde anak saudara pun....hehehe

kalau ade yg berpunye means boypren2 dulu..mungkin ade dah single balik...tak pun..tukar je boipren tu...status still same..cume org je berlainan...

haa..memasing ade la perubahan nya.....tak pun..still remain the same kan....saje la nak cite cik dv nye ape ubah....sgt yg lain nye...cik dv dah tak berbraces dah cam 1-2 tahun lepas.....hee....usha jap pic2 nih...hee...


so..cenggitu la tahun demi tahun...di pagi syawal..betul2 di pagi 1 syawal....hehe...tahun ni pagi raya di rumah sendiri..ya..satu kelainan lagi kan..selain gigi saya tiada besi...hehe...tgk la tahun 2008 smpy 2011...haha..cara yg berlainan untuk senyum....haha....selain itu....cik dv simple je....hee....tahun dpn?kite tunggu cenggane ea..bertukar status ke mane tau....peace yaw...hahaha.....ni pic yg dengan suke nye gigi chumil tanpa besi..huahau...


rase tibe2 takde idea nak cerite ape lagi dah...hehehe...ouh ya...ade2....ini tahun...raya dijohor...excited sket..(kalau tak rase cam suram sepi sket la..coz kat sane takde LINE ok...nak kol ke msej ke..payah la bebenor...)tp kali ni...sbb mendapat dorongan mak jue untuk beraya di rumah MFSJ dan dalam plan tuk ke kulaijaya uma boipren cik suriz a.k.a my sis....hee....dapat lagi gak dengan big boss pun ikut je...hehe..so thanks for kerepek mak cik fatimah...and lauk kurma daging yummy dr munzir's family....hehe..insya Allah..next time ...kiteorg dtg lagi...hehe..pic nye?ado2....mesti ado...haha...

 di batu pahat
di kulai jaya


sekian sahaja cerita untuk kali ini.....

sleep asus~