HARI ANDA BAGAIMANA?

Wednesday, September 28, 2011

catatan untuk bogel menuju tuhan

hi.pendek je...rase mood tiba2 hilang tah kemana....tapi hati tekad nak jugak tulis cerita.sbb idea dah dalam awangan...tak kan nak biar je....pasal lelaki ini..zahiril.adzim. oh dem!name nih..tak suke..sbb last name die nama bekas kekasih..ceh...dulu..skrg..musuh diam2...haha...la td pulak..tgk gmbr awek tue die..maaf..kesian awk..sbb....(ish...ak mahu hati bersih..maafkan ak ex.ak baik dengan engkau tp perbuatan mu...erm..smpy akhir..payah..ok.noktah..nnti cerite sal kisah lame pulak)takpe...tu la die yg masih dia.....ops!tak boleh..mungkin ade stalker...tak nak cerite lebey.haha...ak nak cerita sal zahiril adzim punya buku.bogel menuju tuhan.sory.sy tak suke last name je.tp ak suke catatan anda.


2 hari ak ambil mase habis kan.tengah que masuk bus u40 di pasar seni...setengah buku di hari pertama.setengah lagi hari kedua.pergh..laju kan?Hanis Zalikha review pun need 5 days.(wah.die dpt penghargaan di muka terakhir.bagusla)
entah..ak bace dan terus bace...ak suke sastera.dah lame dulu.ak menulis..tp hasilnya..kemana2 kertas ak campak.umpama tiada makna.mcm smph.haha.



rasa2 mcm penulisan zahiril ak tiru.mungkin.sedikit. teringat salah satu catatan beliau.Kita Peniru Profesional,Copycat....betul la..die jadi sedikit inspirasi.dan ak umpama tiru dia.tp gaya ak sendiri.
Paling suke catatan untuk tunang nya...pasti..meremang bulu roma.romantik.siapa tak suke.

buku ini...2nd last pieces kat mph bukit raja.gigih.sbb dulu mase launch..ak penganggur..tiada wang.ak simpan azam mahu beli juga.dan akhir nya ak smpy juga.dekat boyfriend pun ak nyatakan hasrat 2x.namun die pun tak jumpa.tp takpe..skrg ak pun sudah habis bace.dan ak akn ulang lagi.mungkin ade maksud tersirat ak tak dpt.

hurm.maaf untuk ex dan teman wanita nya.mungkin mulut ak bocor.gigi bekas braces mungkin tak secantik kata2..nak delete ayat2 atas tu...tp butang delete atau backspace dah lenyap.perhh..penipu kau hazwani.ko mmg nak nyatakan ayt itu kan?tak pelah..ak mahu stop jadi prejudis. (sungguh tertarik catatan zahiril dalam 'Aku Sungguh Prejudis') tp sebenarnye..bukan ak yg mula prejudis dulu .bukan ak tapi...die.mereka.kau.

baiklah.terima kasih zahiril adzim.terima kasih bogel menuju tuhan.adik ak baru tahu zahiril adzim seorang blogger.ak dah lame tahu.cume ak tak follow je.

sleep asus~


2 comments:

nub said...

aku sudah baca. yep, bacaan yang berbaloi =)

hidayahjamal said...

ak teringin nk pinjam pastu baca kemudian pulang kan..bole? dgn cara camni mesti kau akan kata dyh ni beli la sendiri...sigh~