HARI ANDA BAGAIMANA?

Tuesday, January 31, 2012

Happy Birthday Munira Musa!

hey munira..eh....kakak munira...haha...
apa khabar?ak rase entry ni ko kot je akan bace kan..lagi pun..org lain tak kenal siapa ko...tgk tajuk entry aku pun org malas nak click...hik2....so...ini entry khas sempena befday ko la kan...haaa...selepas dpt hadiah dari yaya...ak bg ko entry khas la..and ade sedutan yg sgt best bawah nih...haha..tak la best sgt ..tp kire cam special jugak la kan...hehe..ak malas nak taip panjang2...semua ak dah padat kan dlm ucapan dlm video nih...hii...
enjoy!! 
abaikan muka ak..sbb ak takde la nak mke up kebende....janji ucapan yg meletop2 tuh...hahah

video

erm...rase cute tak ak dalam nih?hakhak....ok la....setakat itu sahaja la kak munira..semoga berjaya dunia akhirat..... =))

inila gaya kakak dan adik.....ni sebelum muke pelik terjadi lepas mkn 'limau' yg manis itu....

ha...gmbr ni sebijik tak mcm yg ko tgk mase awal2 masuk office pg nih?hehe

babai...sy nak tidur..dan tidur..keje renrajin....hehe...


sleep asus~

1 comment:

cinta siswi said...

epi befday gk.. ehehe.. :)