HARI ANDA BAGAIMANA?

Thursday, December 30, 2010

lets kepoh sikit...hehe

ouh yea..esok cuti..pada yg mmg sedang bercuti..anda tidak merasa kenikmatannya...hehe..tanx to timnas malaysia...ya..sy sgt sedih melihat kejayaan mereka...bergenang air mata melihat mereka semua menjulang piala...meremang bulu roma...walau pun tak sempat melihat seluruh permainan..sy berharap semangat sukan dan doa smpy ke stadium ... (apetah name die) haha....nmpk sgt tak ambil tau...haha..ambik tau..cume tak terlalu mendalam...hehe...btw..name sementara sy dah ditukar pada wanie SAFEE..hihi...

kerana penuh kebanggan..sarapan ku menatap wajah2 mereka pagi ini...hehe..hehe,,semangat2...ouh ya..btw..s takdpt menonton mereka kerana menjadi transporter tuk my sis..from my aunt...apebende brg yg dibawa?haha.... toksah habaqla..membangge diri namanya...hehe...tp dpt la sy rase sikit makanan kt SR tu kan..hehe

 hot choclate and shapperd pie..something like la namenye kan..haha...

 ini kami diminggu bersopan santun mak ck sy ini ya...hehe

ouh ya..kst atas nih...kerana minggu sopan santun dari 49.90 i get only 45.90 di sogo..hehe..dah lame aimed...tanx so much to my aunt...hehe..tp tu la..die kate nak baju sehelai tak..tp sy pilih kasut...suke ati je kan..tp terime kasih kerana tunai kan hasrat hati...hehe..leh tolak list dlm wish brg yg nak beli tuk sem akan dtg nih...hehe...ouh ya...this pic di ambil menggunakan xperia X8...uhuuu~

hehe..esok cuti..ya skali sy umum kan..hehe...
lala...dan esok hari terakhir tuk tahun 2010..
nantikan sy punye closing post tuk this year kan...mcm td ak wat closing kat opis..akaunta wat closing akau...kita juga ade closing post or entry ya..hehe

sleep asus~

1 comment:

k_Own said...

hehehe.... sok cuti kak ! yeayyy !