HARI ANDA BAGAIMANA?

Monday, December 27, 2010

nak post pendek je..sinopsis!party aje.....

 yeah!!wekend activities!full..no holiday...tapi best..haha...this time..red and white part BBQ..sempenah befday si orang2 di bulan 12 atau december...dengan gigih dan gagah..kami bersama2 menyambut dengan meriah...hehe...biar kita cerite mengikut gmbr..lebih mudah tidak buhsan dan seronok..kenrana ahli2 dlm gmbr sgt gojes dan menarik...haha....bermula cerita dengna gmbr yg pertama.....3 gadis hebat dari kajang...haha..sile mengaku kami mmg cweet kan...

 this me wif dikja...lala..

and this wif dikna...hehe
antara due ini..die lebih huduh kan?haha..


yaa...ni kek die....licin habis dimakan oleh orang2 di jamuan...hehe..


ok la..gadis 2 diatas  ini yg diraikan..bersama2 ade yg len..sepeerti tercatat diatas kek...hehe


kami berpeluang berjumpa..tanx for kehadiran syg...hehehe..enjoy moment together..(mase ni ngah tgk ordinary family bersama kazen2 ku yg len...)
ouh..mee bandung yg sgt sedap...gilek ar!!terime kasih mak ngah!!nak lagi leh tak?aisshh...(mee bandung in progress..terime kasih pada yg membantu dlm menyiapkan hidangan lunch hari itu)

lepaking minum petang..+main badminton bersama+bersama2...hehe..harap maklum...

ouh ya..ini minum petang kami ya..kek buatan nenek..haha..lebih sedap dari kek rahsia resepi...
(memasing sedang merebut2 untuk kek itu)

upsss...terus melompat ke hari ahad sedang kan cerita hari sabtu belum berakhir...hehe...ok bawah ini ada gmbr bersama mak utih ku yg vogue dan gojes...ya..die la org yg same yg bergmbr dengan kek diatas nih...aah..yg sy taip si gadis 2...mcm gadis kan die?tp die sudah berkawin..wee~~

ya..ini lagi satu gadis..bergmbr dengan kami...sy dan boyfie...hehe..happy befday eyla...hehe...


hehe..and bawah ini adalah gmbr terbaik yg ku pilih dari 500++ gmbr pada mlm itu...hehe..sgt menarik ..spontan dan ...erm...suke la diz pic..tahniah ahli2 gmbr...


baik lah..sekian saja ya...hope kamu juge mendapat wekend g baik..ouh ya..pada yg rase nak tgk2 lagi gmbr yg len...gi kat fb ahli2 gmbr ini..byk sungguh diuplod..hehe..sekian terime kasih...

nite~
sleep asus~

2 comments:

Zainatun Adilah said...

hahahah, terima kasih kak long! Taklah semalam kuar buat kali terakhir. g lah usha fatin liyana tu.

cik DV said...

hehe..dah tgk dah..cantik...follower nak dekat thousand..then?tu je la kan...