HARI ANDA BAGAIMANA?

Wednesday, December 8, 2010

ak dah konpius dah!happy konvo ????

haha...satu malam 2 entry..ku gigih kan..sbb tak nak ketinggalan dlm mencatat diari hidup..aktiviti yg berlaku...hehe...act ak nak taip happy konvo _______(name beliau yg sambut hari bersejarah ini)tp..disebabkan sesuatu...ak ingin korang teke...dlm reramai ni..sape senarnye yg konvo...hehe...tgk2 gmbr ni...lihat muke mereka...ade terserlah wajah kekonvoan di wajah yg sebenarnye sambut konvo nih...haha...

1)wajah yg begitu siyes..ternyata bangga dengan kejayaan..
2)senyum manis menyerlah kan diri begitu happy
3)dgn spec..mcm nerd gile rase bangge hasil usehe selama ini

haa..sape konvo??cepat2...hehe..atau pun mereka yg dibawah ini?

1)anggun dengan bunge ditangan..(ak rase org nih pernah pki jubah gak tahun lepas..=p)
2)dengan gaya yg tersendiri..begitu gah memegang transkrip
3)kelihatan sgt matang dengan jubah...

ha..ini enam org dengan satu jubah senarnye...hehe.rase2 korang..mane satu yg konvo?hehe
yeah!!kelepek2...pada yg betul tahniah...hehe..rasenye leh agak sape...hehe..ini dia..

.zainatun adilah
.


sempena konvo 73 nih...kak long mengucapkan tahniah dan semoga maju jaya pada sepupuku...well..tak dpt join mase ila konvo rase hampa sgt...if tak mesti gmbr lebih cantik dgn kehadiran kaklong...hehe..tak pe la..papepun..semoga berjaya lag memakai jubah ini untuk degree plak...k...

ini gmbr yg paling ak suke antare beratus gmbr...hehe...


dan ini...ni la calon pilihan raya..dun kajang...haha..lebih specifik lagi rumah no 38...haha...

so...happy konvo again ila...hehe...selamatmaju jaya!!

sleep asus~

tetibe nak selit gmbr ku konvo..hehe..ni yg ke 71...

psst..gmbr yg en boleh layari fb la ea..hee

4 comments:

Mak Uteh said...

Hahahahahhahahahahahahah...sgt kelakar......mmg kelakar....lawaks...

cik DV said...

haha...takpe2..kite tunggu next konvo k..

Zainatun Adilah said...

Hahaga chumel! Terima kasih ye? Sayang kak long

cik DV said...

syg ila jue...