HARI ANDA BAGAIMANA?

Wednesday, March 16, 2011

aku tak faham..

kenapa ada org datang..terhegeh2..time die susah..then pretend mcam takde pape yg berlaku be4 that?...
huh!lets share kesedihan dan kegembiraan bersama laa..haha...
ak pelik dengan org yg mcm nih...
gaya dan perangai macam nak menabur simpati..ok fine..org tolong....
then...tetibe..hilang mcm tu je..
bukan tak kenang budi ke cm2..
yela..even bukan budi segunung intan...
tp ingt sikit......bukan mahu dibalas budi..tp peel ti biarla baik2 sikit...haha..

budak2 lagi kot...
berlagak kaya mcm org berada...oh..dorang org kaya la..that y ..dtg kat kite mase susah je..bile dah beseang lenang...mcm tu je pegy..al maklum....gaya org kaya ...lepas tu ckp tak sesuapa bikin..
nafi la sume la..tetibe..jelas terang dan nyata la...

rase membazir ak nasihat...hampeh satu habuk pun tak jadik..mcm tu tak yah mengeluh lagi la ea??...

takpelah...hope u guys happy dengan hidup uol..and please dun be hesitate to come to me AGAIN if ade pape yg kamu mahu dari ak..ak tak kisah..mmg suke tgk korang happy

haha..ni ak merepek..sbb ape yg ak rase..kalau bende ni tak betul..maaf la..tp ni yg mmg nmpk..so ak ckp...
noktah

sleep asus~

1 comment:

k_Own said...

emm bese ah tuh kak. orang selalu pretend bek dpn dpn je. heh ?