HARI ANDA BAGAIMANA?

Monday, March 28, 2011

party meletop2...

ya..good luck my sis and bro..ami and zac...presentation je...hehe..and..happy birthday kartika...

Hello and hye...salam sejahtera pada semua ya...bagaimana weekend anda yg lepas?harus dan semestinya terbaik dari lading kan..bg yg mcm boring2 tuh kan...takpelah..janji dapat berehat...kan2?oh..rasenye baru buat entry yg intor nye lebih kurang same dgn nih...hee..cepat mase berlalu.....

Asik sungguh untuk belog..thesis..dalam proses lagi..sakit la otak piker lama2..even baru degree je..tp macam nak mam je...haa...so..nak menyambung tu rase mcm piker banyak kali kan..hee..takpelah..rehat kan otak jap....standard la..bukan robot yg nak bekerja 24 jan...robot pun perlu pelincir tuk bg system engsel nye tak berkarat..hee...

Sudah2..mahu certa tentang weekend sy...haa...cik dv rase sungguh seronok...mmg eventminggu ni dah lame di plan dengan baik oleh norzilawati a.k.a geez jalil a.k.a mak uteh cik dv...hehe...event tuk sambut beberapa acara dalam satu majlis......lalala....


ouh..yaa...party ini ade theme..purple and white...
nampknya semua mengikut theme...hee

                                                                 Anniversary my parents...


                                23rd befday of me!(haha..segan2..dah tue2 pun sambut lagi..tanx uols..)



                             well..since my time also ade pulut kuning bile 21st..hehe..                                           
21st befday my sis..siti surina...(specel punye...)

                                        1st befday kucing2 mak uteh..Neo..Sabby..Spotty..

third of all..mmg sorry tak dpt balik awl tuk menolong..mmg selalunye akan balik awl untuk tolong ape yg ptt..tp bengkel tuk final year peru dihadiri kan..penting..tu yg tak ponteng..haha...and of coz tanx t my beloved tersayang pakwe merangkap boyfren dan bakal tunang...bakal suami..hahaha...tett..yg 2 belakang tu tak kompem lagi..jgn salah paham...ahaha....die sudi ambil dan hantar dan balik kampung bersama2.......

Makanan2 yg sgt sedap2..cupcakes yg berwarna warni..dan kek yg tercetak gmbr cik dv dan siti surina...hee...1st time dpt kek macam tuh...hee








         Satay2 of coz buatan keluarga..warisan turun temurun...hee..mee hun sup..dan pelbagai juadah..

Terus pada acara...tanx to guest yg dating memeriah kan majlis...

Nenek...

Of coz cik dv sekeluarga...mak abah..dikna dikja..

Family tinggal tetap rumah atap biru...pak ngah..mak ngah..(chef terulung abad ini)..ery..Eyla (emcee of the day)hafiz..(pembakar satay terdasatt..)kimi...(perintis beber...)haha..and piah...

Mak itam sekaluarga.....pak ayub..sporting gile...hee...ammar,akashah,husna,hasya...and amirul adzim...rase nak gumpal2 pastu jadi bola boling..haha..geram tol...heee..

Pak uteh and mak uteh (the organizer dan dalang dalam segala hal mlam itu)..atul....

Pak usu..as man segala man la..terutama cameraman...haha..

Itu guest dari family...tak lupe pada mereka yg lain...

Jiran sebelah uma nenek...haha..

Dato and datin...(haha..sedare senarnye nih..baru kenal..terlupe nama..)


muaz a.k.a roy..haha...fauzi..azam..even kerja..sudi datang kan...(mereka mmg tukang happening kan majlis..uols rawk guys..)


pak cik mail sekeluarga...sahabat pak usu...yg lame gile tak jumpe..since die lom kawin till now anak die dah darjah 2..means 8 tahun tak jumpe kan....hee..still kelakar macam dulu...


moven brink...sahabat office mak uteh..haha..mungkin subject matter teralih pada die ..most of the time cameraman merakam die saje..maklum la..yg lain sume rambut itam..die je yg blonde...hee...sorry if i salah eja nama..hee..tanx come to our event..hope mmg tak culture shock tgk we all...

ouh..munzir ahmad jazuli...haha..teman istimewa siti surina...aha....ko suruh ak iron baju..ak tak reti...haha...lepas ni suh gf ko...ak wat pun sbb nak tolong bakal adik ipar...hahaha....

dzulkarnain...hehe...jejaka yg banyak membantu sepanjang hari itu..sebelum dan selepas majlis itu berlangsung....hee...die sahabat hazirah...hee..


dan harus lah tidak lupe...si pencuri hati..MFSJ....best kan dpt tgk awk shuffle malam tuh..sy tak pernah tgk awk segan macam tu sekali..hee..nak cakap love u kat sini..tapi segan...hee...sy text ea nanti...hee..mmg kehadiran awak disisi sgt mengindah kan hari saya...hari dan minggu saya..terutama malam itu..sentiasa menjadikan sy yg teristimewa di hati awk..mahupun di depan yg lain...heart u always....

                                                  arahan senior photographer...cik mail..

                                                                   sape lagi...hafizi...

                                                                         the emcee
                                                                 ketawa..ketawa la..hahaha...

                                           ni tuk main baling2 dadu..kene nyanyi sambil makan...
                                    


 tiga gmbr atas ni...memasing dengan gaya....terutama tuk moven....hii

KAMI BERTIGA

haaha..cik dv buat entry nih..mcm ape je..hehe..tp takpelah..mmg penghargaan buat semua yg hadir ke majlis ini....

ouh..lupe pada yg selalu ada tapi tiada hari itu...mohd ariff zahran...ade kerja perlu dibereskan...takpelah...of coz next time ade lagi majlis yg kita same2 leh sambut...

aktiviti :

of coz sesi ptong kek dan menyanyi nyanyi..lala..

lucky draw...semua lucky..sbb memasing ade hadiah...

baling2 dada....en..dadu..sorry2..haha....sgt2 sporting pada semua2...

rebut2 kerusi2...mmg ganas sampai dikja terjelepok gedebak kedebuk nak rebut kerusi ngan abg long...hee...congrat for the winner...mun..and kimi 2nd place...hee..

hee...semoga semua terlakar dalam sejarah hidup masing2.....baiklah sampai disini sahaja....terima kasih sekali lagi tak terhingga...kepada mak uteh...dan semua2...



sleep asus~



1 comment:

Eyra Rara said...

whatever it is love the part dikja jatuh terjelepok gedebak kedebuk..adoyai mnela kau dpt ayat tu cik dv oiiii...:)