HARI ANDA BAGAIMANA?

Thursday, March 17, 2011

a big supprisse!!!



Usai makan….

Nah..amik la barang awk..kite balik jom…”kata sang lelaki

Ala..jap la..nanti kat luar sy amik..”kata sang wanita

Nah amik la nih….”kata sang lelaki sambil memegang dan memberi sesuatu keluar dari beg…

Oh..itu sekeping kad yg ade tertulis name aku…”dalam hati sang wanita berkata…

Wah…kad besday wak??bestnye…handmade nih…suke2..(tak tau nak gmbr kan mcm mane…”wanita itu tersengih2…

Tetibe ade birthday song..of coz keluar dari corong radio restaurant tu…haha…

Ha..lagu tu tuk awk la…”kata sang lelaki…

Haha..yela tu awak…”wanita itu sedikit pun tak syak apa2…ade org sambut befday kot kat hujung restaurant nih…

Dan..tidak semena2….

Sepinggan potongan kek bersama lilin sebatang yg bernyala of coz…datang dari arah mana dan di letakkan depan wanita itu….

Haha….apakah yg berlaku seterusnya?apakah reaksi wanita itu….

Sebelum apa2…mari sy perkenalkan..

Wanita : saya a.k.a author daVogue….a.k.a cik dv
Lelaki : boyfriend cik dv….

Haha..so..ini adalah cerita cik dv la…teruskan cerita..haha..
Sgt terkejut okey..sepanjang hidup ku..restaurant dari hotel 5 bintang nyanyi befday song untuk sy..begitu terkejut kan sy…sgt teruja..al maklumlah..langsung tak rase itu cerita itu tentang sy..wah..pandai sungguh dalang dan planner dalam rancangan ini…sejuta..sebillion penghargaan pada teman lelaki ku…MFSJ dan mak uteh ku kerena bersusah payah menaja kami di restaurant itu..smpai balik gugup lagi kan..haha..malu taw..hahah….

Secara tidak langsung…terima kasih tak terhingga pada kakak2 office..yg sudi menyokong sy keluar dari pejabat awl on that day…kak lia..kak nor…kak yan..hee..sume2 la…ha..rase bangge tak name disebut dalam belog cik dv..hehe…dan juge pada kakak2 yg kat restaurant tuh…
Baik la..mungkin ini kisah dari seorang yg menyambut hari lahir nya..kalau nak tau kisah bagaimana org yg mernancang nya..boleh pergi ke link nih…...nice entry sayang..haha..mase cik dv bace..sungguh tak sangke begitu rupanya plan anda semua..sekali terima kasih tak tarhingga…hee…






Ini adalah gambar untuk hari itu..hee…


terima kasih sekali lagi...hehehe...
sleep asus....

happy brthday to me..!!

1 comment:

BazzRianne said...

happy bazzday cik nurdv
gembira tgk kamu dan si dia.
Moga dipermudahkan urusan dan impian dihati kalian.

<3