HARI ANDA BAGAIMANA?

Saturday, January 1, 2011

what will happen in 2011?

hehe..hye...even mcm rase tak rae pun tahun baru nih..still want to wish..selamat tahun baru..so..sebelum tamat hari ini...molek la kirenye sy membuka semula entry baru untuk tahun ini....setahun lepas..hampir 140 entry di post di sini..dan sy buka balik entry dengan wajah2 baru di tahun 2011...

ofkos..1st pic..me lah...hehe..sbb blog ak kan..hehe

hehe...me at 23rd year ...lagi 3 bulan...fuh..23 dah....

my sis..dikna,the name i called her...turn to 21 this year..so..she will get kunci kebebasan....haha..tp dah mmg bebas beraksi pun be4 nih...

and this my last sis..dikja,the name i called her..turn to 20 this 2011..haha...takde number 1 dah kat depan..sudah tukar jadi 2...haha

haha..my dad..abah..turn to 54 this year...hehe...semoga lebih sihat tahun ini ya...

and this my mom...me called her mak...hehehe....ucapan?tunggu befday mak ckp la...hehe..well..she turning to 45 this year..hehe..mcm kakak sy je kan..

baiklah..ni la wajah2 yg terpilih untuk tahun baru ini..haha..td kami pergi menghantar salah seorg ahli gmbr balik ke unibersiti...heheh...so..mmg gmbr kami je la ade..haha..aktiviti di hari di tahun baru..menghantar adik pulang ke unibersiti..haha....

 tuu..yg tgh tu la nak balik unibersiti...hehe
sile tgk hp di tgn die...haha..peh..ak yg nak berlagak ngan xperia x8 tu kan...haha...

 ni bukan keje baru ak..cume tolong itu ane..angkat ini kipas..kasi masuk rumah...haha...kepala ternyata kuat...hehe

pose ak??abaikan...takde paedah punye pose...haha...ini depan rumah my sis..hehe..1st time die duk luar rumah..sile jgn makin bebas k..hehe

ouh..itu lah aktiviti hari ini..hehe..berbalik pada title..ape yg akan berlaku?ak bukan nak ramal..saje je nak taip2..segala gadar dan qada' Allah dah tentukan..kite sbgi hamba..hanya menrima...tp tulah..mebi dlm sepanjang tahun 2011 akan berlaku beberapa perkara....antaranya...

saya..
akan menamat kan pembelanjaran ijazah perbankan islam dalam bulan 5..dan terus berkonvo dengan adik sy..hope dpt la bersama2...memberi segulung tanda penghargaan pada ibu bapa kita ya...

braces mungkin juga akan dibuka tahun ini...yeah!!haha..tiada lagi pagar besi dalm mulut...hehe..but in the same time..rase mcm janggal pulak nanti..hehe..ade braces pun cam best gak..hehe..unik..haha..takpe..kite tunggu je...

tunang dan terus kahwin??...ahaha...urup dah di dash..tande ini hanya akan berlaku dlm 2-3 tahun yg akan dtg..bukan tahun ni la...tp kalo dah tuhan tentukan..sy terima....hahaha..

apa lagi?dlm fikiran..ini la setakat ini..hehe..yg lain masik diluar imaginasi..hehe..but..seperti org lain..ade wishlist yg nak dilaku kan dlm tahun ini...

some barang i nak..
kasut or sandal ...tp dah dpt dah..hehe...
beg..still cari yg sesuai ngan mata dan gaya..sogo tu punye la byk..tp sume ak tak berkenan..cane tuh?haha..
blouse or cardigan..or anything yg sewaktu dengan nya...hehe...juge still mencari..

apa pun sume barang diatas..menggunakan cik ptptn..haha..tp...ada keraguan untuk mengeluarkan..hehe..wang itu sgt penting..sile jgn alpa dengan taburan wang k..hehe..

lagi satu barang...
suatu gadget..hee...ape bande nye..masih takleh diberitahu..dlm kesamaran untuk pembaca semua..tp sudah berpakat dgn en sayang...hehe...and mebi..akan bertukar secara beramai2..haha..cepat ami..akak tunggu..hakhak...

sy mahu tgk teater...hehe..dlm proses..sudah ckp dgn en.sayang...hehe...die tak kisah je...leviu..hehe

ouh..jumpa dan berjimba dengan adik2 angkat sy..hehe..ami..zac..sila dtg k.l dengan segera...hahaah...nak akak belanja tak?hehe..sy tunggu dengn fara....

baik lah...sudah tamat suatu tarikh cantik hari ini...
semoga hari anda indah..pada yg mengalami kedukaan..jgn risau..bahagia menanti di hadapan...
sleep asus~


3 comments:

k_Own said...

selamat Tahun baru kak !

Syauqah Mujahidah said...

knpa dik ja dgn dik na sma umur nih..? huhu

cik DV said...

teliti ko ea..haha..tersilap la tuh...haha